Japonès a les escoles per a nois i noies de secundària (ESO i BATXILLERAT)


Es difícil aprendre japonès? Des del punt de vista estrictament lingüístic, l’idioma japonès és considerat com un dels idiomes més fàcils d’aprendre per a un principiant. Això és deu a que presenta un esquema molt simple de pronunciació y molt poques excepciones gramaticals. Les estructures de les frases no són gaire rígides ni restringides.

Probablement els aspectes més complicats de l’idioma japonés són els de la lectura i escriptura dels caracteres KanjiiKana. Són aquestos els que a primer cop de vista determinen una clara dificultat en el aprenentatge del japonès en comparació amb altres idiomas.

Actualment el nombre d’estudiants d’idioma japonès fora del Japó, es calcula al voltant de tres milions, xifra que augmenta dia rera dia.

Aquest curs s’orienta específicament a aconseguir que els alumnes estiguin capacitats per a mantenir una conversa quotidiana bàsica. Des de les primeres sessions s’obtenen coneixements gramaticals suficients per a poder formar frases.

Després en la fase d’escriptura, s’aprenen a utilitzar els silabaris japonesos, hiragana i katakana, i aproximadament 100 kanjis (ideogrames) bàsics. 

Tots els materials de l’activitat són materials exclusius del Centre, dirigits al aprenentatge de l’idioma japonès per part dels estudiants estrangers. S’utilitza el métode oficial japonès “Marugoto”, llibres de text especialment adaptats per la superació dels exàmens Nôken de llengua japonesa.

A més a més dels materials purament més didàctics,  els participants tindran accès al nostre Campus  Virtual on s’ofereixen un gran nombre de recursos multimedia reals que ajudaran als participants a poder desenvolupar el seu aprenentatge en situacions molt properes a la realitat de l’idioma.

This website are used provide a more personalized experience with cookies More information