Xinès a les escoles per a nens i nenes


El inici en l’ infantessa de l’estudi d’un idioma facilita el seu correcte aprenentatge i el seu domini.

En el cas de l’ idioma xinès, la dificultat que suposa estudiar una llengua totalment diferent a la nostra (en quant a llenguatge, sistema d’escriptura, gramàtica o fonètica) fa que sigui molt important començar a una edat primerenca, en la que aprendre a pronunciar i distingir els tons des del primer moment es converteix en una tasca fàcil per als més petits.

Per tot això, amb el Centro de Estudios y Negocios Asiáticos (CENA), amb el programa d’estudis adequat i un seguit d’activitats lúdiques, així com la professionalitat dels professors nadius amb una àmplia experiència que afavoreixen l’adquisició dels tons i l’escriptura, estudiar xinès serà una diversió per a tots els nens i nenes.

Des del CENA oferim a totes les escoles, tant d’educació primària com d’educació secundària la possibilitat de realitzar com a activitat extraescolar un taller d’idioma xinès mitjançant un ampli programa d’activitats didàctiques, jocs i activitats lúdiques on, a més d’aprendre l’ idioma, els nens i nenes es familiaritzen amb la cultura xinesa.

La capacitat que tenen els nens i nenes d’aquesta edat per a aprendre i la motivació que senten passant-s’ho bé a classe facilita l’adquisició d’una llengua amb molt de futur a una edat molt primerenca.  

 

Dirigit:Nens i nenes  d’educació primària i d’educació secundària. Actualment oferim aquesta activitat per a grups des dels 3 anys fins als 11 anys, distribuïts per edats i etapes evolutives.

 

Objectius:

L’objectiu és introduir els alumnes al xinès mandarí perquè comencin a aprendre el funcionament de la llengua, es familiaritzin amb la seva fonètica i tons i aprenguin a escriure i llegir gradualment els seus caràcters.

 

Materials i didàctica del taller


Per tal que els nens i nenes agafin afició a la llengua xinesa des de bon principi, la metodologia que emprem a classe es fonamenta en un llibre especialment dissenyat per a aprendre xinès de ben petits (mitjançant materials molt visuals els alumnes s’involucren en històries d’un personatge que de seguida els crida l’atenció), així com també en altres recursos paral·lels per a fer classes dinàmiques i amenes (cançons, dansa, jocs, manualitats, etc).

Els mètodes “Chinese Paradise”  (El paradís del xinés) per a nens i nenes de 3 fins a 6 anys i el mètode “Kuaile Hanyu” (El Xinés Feliç) mètode especialment dissenyat per a nens i nenes dels 7 als 11 anys; són dos mètodes orientats al desenvolupament de les competències comunicatives en xinès, dirigint l’aprenentatge cap a aquestes competències a través de jocs, exercicis i activitats incloses en les diferents lliçons.

Els nens aprendran el sistema de pronunciació pinyin, els caràcters bàsics i a comunicar-se en situacions quotidianes i senzilles.

Per assolir aquests objectius s’utilitzaran jocs, cançons, poemes, contes, dibuixos, manualitats, etc.,  que faran més fàcil l’aprenentatge i captaran l’atenció dels nens i nenes.

 

Horaris i durada:      Es proposa una durada del taller d’un curs acadèmic en dues modalitats: intensiva i extensiva.

Modalitat intensiva: 3 hores setmanals

Modalitat extensiva: 1,5 hores setmanals

                      

 

 

This website are used provide a more personalized experience with cookies More information